Nois, els doblets van deixar moltes i moltes anècdotes, així que vam decidir gravar-ho tot fil per randa. En Toni Llobet i el seu equip de gravació ens van seguir, des de que sortiem amb furgo fins que vam tornar. Ben aviat us n’ensenyarem el resultat però ja us diem que és una peça guapa.

Per nosaltres han estat dos dies amb molta intensitat i concentració. Cada concert és un món. El contràs de l’adrenalina del concert, el baixon a la furgo, i la tornada a puja al proper bolo és una experiència del tot curiosa.

En fi us deixem amb moments potents de que ha passat aquests dies:

En fi, així cantava Louisiana Santa Coloma de Gramanet:

Així va ser el canvi de Santa Coloma a Vilafranca

I així de bé sonava l’endemà Sabadell

I l’Acústica ho va donar tot. Sinó escolteu com sona Ways in the gavel

Apunta’t a la newsletter