Amics,
avui us fem saber que ens sumem a la campanya To The Brave, un moviment solidari associat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, promogut per la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i IESE, per construir el SJD Pediatric Cancer Centre Barcelona, un centre pioner a Europa per la investigació i el tractament del càncer infantil.

Per a aconseguir els 30 milions d’euros necessaris, s’ha creat el moviment #TOTHEBRAVE, que consisteix en la venta d’una samarreta solidària, els beneficis de la qual aniran destinats al projecte per seguir avançant en la lluita contra el càncer infantil, una malaltia aleatòria i imprevisible.

Personalitats amb reconeixement internacional s’han unit a aquesta iniciativa amb l’objectiu d’animar a tothom a contribuir en la compra de la samarreta i promocionar aquest moviment per a que arribi a tots els racons del planeta.

La compra de la samarreta es podrà fer a www.represent.com/tothebrave

El seguiment de  “To the Brave” es podrà fer a través de @TheBravestTeam i el hashtag #TOTHEBRAVE.

Apunta’t a la newsletter