Amics,
arriba una nova edició d’ELS ESCALFAMENTS. Voleu venir a veure com ens preparem abans d’un bolo? Voleu sentir en directe unes quantes cançons en exclusiu acústic? Voleu acompanyar-nos mentre despertem cordes vocals, estirem músculs, repassem harmonies…? A l’ON THE WAY vam fer la primera prova i va anar molt bé. A nosaltres ens va ajudar moltíssim a no perdre la tensió durant els 15-20 minuts que dediquem a preparar-nos. Ens va agradar tant que ho tornem a repetir.

El pròxim ESCALFAMENT tindrà lloc al Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar. Atenció a tots els que teniu entrada per venir: si voleu participar, només heu de deixar un comentari citant a una persona amb qui us agradaria venir.

Salut!

Comentaris

 1. Nuria Bosch

  Holahola amics! Jo vindré al concert volant, literalment, des de Suïssa (la vida m’ha portat a Berna city, on els meus companys de pis suïssos us escolten mentre fem el sopar) i el compartiré amb el meu germà (amb qui hauria d’haver compartit el de la Barts, però els avions i altres coses de la vida van fer que s’hagués de buscar un substitut!)
  Així que ara sí que sí posant-hi més o menys pa (però seeempre molt formatge) em faria feliç viure una prèvia tan, tan especial.

  Una abraçada ben gran 🙂

 2. Marta (I love amics de les arts)

  Hola Amics! El concert de dimarts l’espero amb moltes ganes, però moltíssimes!! Aquest estiu està sent difícil (per problemes de salut) i ara que començo a remuntar, seria una gran dosi d’energia gaudir d’aquesta experiència. La compartiria amb la millor companyia, la del meu germà Ferran.

  Una abraçada,

  Marta

Deixa un comentari