Amics,
ja ens hem posat en contacte amb els guanyadors de l’escalfament de Pineda de Mar. Hi hem trobat el gustet en això i us proposem que participeu en la tercera edició, a Portaferrada. Per tant, tots els que tingueu entrada pel concert de dimecres a Sant Feliu de Guíxols i vulgueu veure una mica abans com ens preparem per sortir a tocar, deixeu un comentari en aquest post dient-nos amb qui us agradaria venir.

Aprofitem el post per dir-vos gràcies a tots els que esteu venint als concerts d’aquesta setmana boja. Ho esteu donant tot i a dalt de l’escenari es nota moltíssim. Ja comptem les hores per demà a Porreres.

 

Comentaris

 1. Núria Vidal

  A mi m’agraderia anar-hi amb els meus pares, ja que m’agrada anr amb ells de concert i aprofitant que podem coincidir en un concert, doncs!😄

 2. Eulàlia

  M’agradaria venir amb la persona més meravellosa del planeta, que m’agafa la mà quan no estic bé (que per desgràcia, és sovint), que em riu les bromes tot i no tenir gràcia i m’ha donat l’immens regal de dues filles: el meu marit.

 3. Marc

  M’agradaria molt anar-hi amb me germana. Som grans fans vostres i quan vaig veure que anaveu a Portaferrada amb un bon preu i a sobre acompanyadets d’Animal, va ser amor directe. Les entrades pel concert van ser el seu regal d’aniversari. Cal dir que li va fer més il·lusió el meu regal que tota la resta 😜😜. Seria un bon arrodoniment al seu regal.

 4. Carla

  Noooooo!!!! Per què no ho havia vist abans??? Espero que no sigui massa tard per dir que moriria per venir amb l’Àlex, la Paula, l’Eva i la Judith, que portem esperant tot l’estiu aquest concert!!! Seríem les persones més felices del punyetero planeta. Mil gràcies pel vostre art i ens veiem aquesta nit!!

Deixa un comentari