Amics,
el de Cap Roig sempre és concert diferent. Una illa especial enmig del mar de concerts de cada estiu. Feia molts de dies que us trobàvem pel carrer (amics, coneguts, seguidors) i ens dèieu: Vindrem a CapRoig, eh?. Entre els quatre segur que hem sentit aquesta més de cent o dues-centes vegades durant els últims mesos. Ens veiem a CapRoig! Fotia calor, molta calor. Però ni amb cinquanta graus allò hagués deixat de ser una festa. A dalt es notava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kurti

En tenieu ganes, en teníem ganes. Tenim entrades per CapRoig. I en aquest tipus de bolos pots fer el que vulguis que l’escalfor del públic sempre sempre t’acaba abraçant. M’han regalat entrades per CapRoig. Hi va haver temps de tot. Després de molts dies vam poder tornar a tocar “Les 3 que quasi sempre acaben saltant”: Reykjavík, El vent tallant, Casa en venda. Hi ha pocs llocs on es puguin tocar amb calma i saber que la gent les podrà apreciar. CapRoig n’és un.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kurti

Ens hagués agradat venir molt a CapRoig però van volar les entrades. Un concert té un repertori. Saps com comença i (en teoria) saps com acaba. Un espontani va cridar: canteu el meu avi! I el que ve a continuació és la cirereta que diferencia un concert fantàstic d’un concert per la posteritat. Si mai hi torneu a anar, avisa’m amb temps.

La gira continua, aquest agost ens podreu trobar a:

10/8 SAGUNT 
11/8 L’ESCALA
12/8 ARBECA
14/8 PORRERES
15/8 ARTS D’ESTIU – PINEDA DE MAR
16/8 PORTAFERRADA -SANT FELIU DE GUÍXOLS
28/8 PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS

Recordeu que podeu etiquetar les vostres fotos dels concerts amb #waysinthegavel per aconseguir entrades gratis.

Salut!

 

 

Apunta’t a la newsletter