Amics, hem sobreviscut a la setmana fantàstica, la dels 6 bolos en 7 dies. Al final allò anava a tota vela! Ens movíem per l’escenari amb una soltura típica de final de gira, i això que estem a mes d’agost i portem només 5 mesos de gira. Què farem al bolo quan portem 1 any de gira? Farem com Pearl Jam i ens enfilarem pel pont de llums? O ens comprarem una barca inflable i la farem navegar entre el públic? En fi, s’accepten idees.

Bolo 3. Arbeca

https://www.youtube.com/watch?v=qLL8oL2_9EU

Vam arribar a la tarda. L’escenari estava dintre del castell i des d’allà es divisava la plana. Calor. Provés de so amb el sol a la cara. Sort que als camerinos ens havien posat fruita bona per aguantar. Després de les proves vam anar a deixar els trastets a l’hotel. El concert començava a les 2:15 de la matinada, després dels Enzel. I sí, la gent estava amb ganes de festa. Podem dir oficialment que va ser el bolo més nocturn de la història d’Els Amics.

 Bolo 4. Porreres

img_20170814_151801

I l’endemà a les 10 del matí ja érem a l’aeroport de Barcelona. Veníem preparats per acampar a la terminal, però coses de la vida la cua va anar com una seda i vam passar els controls ràpidament. Així que ens quedaven 4 hores d’espera per davant fins a les 2 de la tarda que agafàvem l’avió. Dinar, passejar, llegir, i volar. Un cop a l’illa pugem al transfer i com un coet ens plantem al parc de n’Hereveta. Feia anys que no trepitjàvem Porreres. Bones sensacions. Després de les proves vam fer un passeig pel poble, i vam picar alguna cosa. Ambient d’estiu.

img_20170814_225240

Sopar romàntic a Porreres entre tècnics. En Curti no donava gaire conversa a en Xirgu.

Gent sopant, cinema a la fresca a la plaça i banderoles de festa major inundant els carrers. A la matinada concert. Ho vam donar tot i la gent de Porreres també. I fins i tot en Carabén es va animar a pujar a cantar la cançó Un estrany poder amb nosaltres. Dia rodó.

Bolo 5. Pineda de Mar

https://youtu.be/G3RFejaYHsY

Escenari espectacular, energia agradable i un camerino del tot especial. Sinó mireu el vídeo. El concert va anar molt bé. Primer van tocar Els gossos i després d’una parada de 15 minuts de descans ens va tocar a nosaltres. La gent estava tranquil.la, gaudint del concert, i al fons a l’esquerra, la grada jove, súperactiva, estava dreta ballant com si no hi hagués demà des del minut 1. I per cert, els avantatges d’estar a prop del mar durant un concert és que no vam patir calor i vam  gaudint de cada nota.

captura-de-pantalla-2017-08-23-a-las-7-38-27

De camí a Pineda vam parar a casa de Can Duran d’Alella per a recuperar forces pel bolo.

captura-de-pantalla-2017-08-23-a-las-7-36-00

Duet del vent tallant. (foto: albertjepu)

Bolo 6. Portaferrada.

img_20170816_190423

Volteta pel camí de ronda, al costat de Cala Jonca, on es feia el bolo.

I Portaferrada. Traca final. Després de 5 bolos seguits a l’esquena allò anava “fino fino”. La sorpresa de la nit, quan en Gerard d’Animal va pujar a cantar Jean-luc!! I després del bolo en Ferran va punxar fins a la matinada.

captura-de-pantalla-2017-08-23-a-las-7-32-07

Solo i acompanyat (foto:Marrofi)

captura-de-pantalla-2017-08-23-a-las-7-32-47No hi caben més guitarres dalt de l’escenari. (foto: Toni Márquez)

Gràcies a tots per seguir-nos aquesta setmana del 6 de 7 amb folre i manilles. Propera parada el 28 d’agost a Palau-solità a l’espai de Barrakes el Corral, en format concert familiar. Serà a les 8 de la tarda. Així que si teniu mainada aprofiteu per venir. (Tota la info aquí) . (més info a l’ajuntament trucant al 938648056)

Apunta’t a la newsletter