Amics, ahir a Empúries va ser espectacular. Més de 1700 persones omplien l’espai del fòrum. Feia goig de veure des de dalt. No trepitjàvem el fòrum des del 2012 i va ser xulíssim tornar.

Després del viatge de 6 hores des de Port de Sagunt amb parada a Sant Celoni per dinar, vam tenir una estoneta per visitar les ruïnes. La gent del museu ens va fer una visita guiada que va valdre molt la pena.

Ens van deixar una camerinos de luji amb llit i tot, així que uns quants vam aprofitar per fer un cop de cap, els altres per passejar i un petit reducte gal es va atrinxerar a la televisió a veure els mundials d’atletisme. Martell, decathlon, 200 metres masculí, 200 femení, jabalina…allò era un no parar.

img-20170812-wa0000

Després de l’actuació dels Clementina vam pujar a l’escenari. Eren les 23:00h. La plaça estava a petar. El bolo seguia el seu curs però amb la màgia del directe, d’allò que està viu. Ens vam deixar anar i vam fins i tot dedicar una cançó improvisada a la ciutat de Port de Sagunt. Vam saltar a Jean-luc a tot drap, i vam fer batalla de guitarres contra keytar. En fi, que allà dalt era xauxa. Estàvem molt còmodes a l’escenari i tot guarnit d’una lluna espectacular que il·luminava el cel.

Gràcies a tots els que vau venir ahir. I avui seguim amb la setmana del 6 en 7 amb folre i manilles. Anem pel 3er bolo seguit. Avui d’Arbeca. A les 2 de la matinada teniu l’oportunitat de veure Els Amics en directe. Si treballeu i acabeu tard, el d’avui és el bolo perfecte. Perquè començarem súper tard. Probablement és el récord amical de nocturnitat.

els-amics-de-les-arts-4

Apunta’t a la newsletter