Amics,
sí, sí. Ho heu llegit bé. Aquest vissabte hi ha concert. Ep! I dels guapos.
El Festival Sons del Món (un clàssic de les nostres agendes estivals) ens porta a Castelló d’Empúries. Pels que no el conegueu, Sons del Món es caracteritza per ser un festival que combina enologia i música. Cada concert està maridat amb un vi. Aquest any, el nostre concert tindrà com a convidat l’Anhel Blanc del Celler d’en Pere Guardiola (Cantallops). Si teniu ganes de saber quin gust agafen com Casa en venda o Salvador quan les combines amb una bona copa, no ho dubteu: aquest és el vostre festival. Ah! I això no és tot. Els espais en aquest festival també són espectacularissíssíms. Després de dues edicions tocant a la Ciutadella de Roses, enguany ens estrenem a la Plaça de la Basílica de Castelló. O sigui, aquí:

captura-de-pantalla-2017-07-05-a-las-9-30-31

Les últimes entrades són a la venda a través de la nostra web o la del festival.

Fins dissabte!

PD: Aviat un megapost de CanetRock amb un recull de fotos que caureu de cul.

 

 

Comentaris

  1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

    Per fotos xules de Canet Rock les de Miriamusicmedia al facebook… que disfruteu molt Vissabte!!

Deixa un comentari