Amics,
sí, sí. Ho heu llegit bé. Aquest vissabte hi ha concert. Ep! I dels guapos.
El Festival Sons del Món (un clàssic de les nostres agendes estivals) ens porta a Castelló d’Empúries. Pels que no el conegueu, Sons del Món es caracteritza per ser un festival que combina enologia i música. Cada concert està maridat amb un vi. Aquest any, el nostre concert tindrà com a convidat l’Anhel Blanc del Celler d’en Pere Guardiola (Cantallops). Si teniu ganes de saber quin gust agafen com Casa en venda o Salvador quan les combines amb una bona copa, no ho dubteu: aquest és el vostre festival. Ah! I això no és tot. Els espais en aquest festival també són espectacularissíssíms. Després de dues edicions tocant a la Ciutadella de Roses, enguany ens estrenem a la Plaça de la Basílica de Castelló. O sigui, aquí:

captura-de-pantalla-2017-07-05-a-las-9-30-31

Les últimes entrades són a la venda a través de la nostra web o la del festival.

Fins dissabte!

PD: Aviat un megapost de CanetRock amb un recull de fotos que caureu de cul.

 

 

Apunta’t a la newsletter