Made with Square InstaPic

I acabàvem la setmana al parc del fòrum de Barcelona.  Tercer concert seguit. Proves de so a les 10 del matí després d’una nit intensa de Paupaterres a Tàrrega.  La cosa va anar molt fina. Probablement les proves de so més ràpides i agraïdes del cap de setmana.

A la tarda vam donar per inaugurats els escalfaments.  Un grup de seguidors van entrar amb nosaltres a presenciar l’escalfament abans de sortir.  Vam cantar els 3 primers temes del repertori per entrar amb tot el múscul possible. Acústic 100%.

Un cop començat el concert ens vam deixar anar. Estàvem còmodes, i rodats i l’espai convidava a baixar,  i ho vam fer. Ens vam posar al mig de la gent,  que ens rodejava completament,  i vam fer plegats la cançó Salvador,  a les distàncies curtes. Like the old days. 

El concert ens va passar volant. Gràcies Barcelona!

Made with Square InstaPic

Made with Square InstaPic

Made with Square InstaPic

Made with Square InstaPic

I més coses ahir vam sortir cuinant a la tele. Botifarra dolça de l’Empordà i de postres un acústic. En Dani i l’Edu,  en representació del grup es van posar als fogons de la mà d’en Marc Ribas.

CUINES de Tv3

I ben aviat tindreu les fotos de l’Acampada de Montblanc també.

I per acabar ja teniu disponibles les samarretes #organicsound que vosaltres vau escollir perquè es convertissin em samarretes amics estampades.

https://youtu.be/gergXwTiNQQ

 

Propera parada 29 a la Garriga de Festa Major i 30 a la Daurada de Vilanova al festival Tintorera.

Seguim!

 

 

Apunta’t a la newsletter