Castelló d’Empuries al Sons del món. Va ser un bolo d’aquells d’abans, de xerrar i de veure què passa. I tot acompanyat d’un bon vi blanc de l’Empordà, Anhel, d’una lluna plena que ho il·luminava tot i d’un públic que estava entregat, no sabem si per la música o per l’excés de vi. Bromes a part, bones sensacions. El lloc era molt agradable, amb la portalada de la basílica de fons i un ambient que convidava a escoltar i a ballar. Va passar de tot: el moment zen, amb la flauta japonesa d’en Dani, el moment del brindis pels 4 anys que hem passat pel sons del món, el moment Louisiana amb nosaltres cantant des d’abaix amb el públic i l’aniversari feliç que vam cantar a la Bibiana a 900 veus. Una nit rodona.

foto: empordawine

Un marc increïble. Música, lluna plena i bon vi (foto: empordawine)

 

I vam brindar (foto: gem.martz)

I vam brindar (foto: gem.martz)

I seguim, aquesta setmana fem el triple: Montblanc, Tàrrega, Barcelona.

Acampada Jove. Montblanc. Divendres 14 a la matinada.

Festival Paupaterres de Tàrrega. Dissabte 15 de juliol. 23:30h

paupaterresposter

Festival On the way Barcelona. Al parc del Fòrum. Diumenge 16 de juliol. 20:00h

captura-de-pantalla-2017-07-09-a-las-17-05-37
I avui va de pòsters de concerts. N’hi ha per triar i remanar. De tots colors. Festa Major de la Garriga, Festa Major d’Arbeca, Festival Arts d’Estiu a Pineda de Mar, Concert al Fòrum Romà, i el Festival La Tintorera a la Daurada de Vilanova.

palma-3

thank-youso-much-1 to-mr-know-it-all cornella-del-llobregat-2

empuries

daurada

 

 

Apunta’t a la newsletter