Bon dia, aquest diumenge passat a la tarda vam celebrar la presentació oficial de la Taula Petita (el cava macabeu d’Els Amics de les Arts) al Celler de les Aus de la bodega d’Alta Alella acompanyats de la gent de Wine is social, amics del diari Ara i els guanyadors de les xarxes socials. Entremig del sauló vam fer un petit concert acústic: Vam tocar La Taula Petita, Déjà-vu, Lousiana, Ciència-ficció i Jean-Luc. A les distàncies curts, els nens terrejant a primera fila i els adults fent la copeta de cava. I tot regat amb una ombreta agradable i una marinada suau. En fi que us deixem amb un petit vídeo de l’acústic perquè el degusteu. Ens ho vam passar molt bé.

Si voleu provar la taula petita la trobareu a www.lataulapetita.com

Salut i xin-xin!

I per cert, aquest diumenge la caravana de l’Estrany Poder para a la festa major de Cornellà del Llobregat. A les 7 arranca el grup Luna y media i a les 20:00h a la plaça Catalunya Els Amics. Va que falten 8 dies per l’estiu!

Apunta’t a la newsletter