Amics,
en una altra vida segur que vam viure al País Valencià. Sinó no s’expliquen moltes coses. Aquest dissabte vam tornar a València per presentar Un Estrany Poder. Hem perdut el compte de les vegades que hem visitat la ciutat però cada concert que ens ve a la memòria és entranyable: el primer, a la Sala Wah-wah; el del Palau de la Música Valenciana, el del Teatre Principal, el de la Sala Mirror… Aquest cop el lloc era el Teatre El Musical. Els telèfons feia dies que sonaven a les taquilles. La resposta de la noia era la mateixa: les entrades estan exhaurides de fa dies. A Twitter hi havia gent que es queixava de que li haguessin canviat el torn de feina a última hora, i que, ara que podia venir, ja no hi hagués més lloc. Els miracles però, a vegades es deixen veure. Un petita remanent d’entrades d’última hora va sortir el mateix dia del concert. Esperem que tothom que volia venir al final pogués entrar. Va ser un plaer comprovar que heu fet els deures amb les noves cançons i que seguiu cantant les antigues com si fos el primer dia. Pell de gallina sentint retronar el teatre amb l’una cançoneta i mo n’anem! Esperem poder tornar a fer-vos una altra visita aviat. Alguns ens ho recordaveu al final del concert: Feia dos anys que no venieu! Creieu-nos: no és per falta de voluntat. Seríem cada cap de setmana per aquí si poguéssim.

Al final del concert, vam fer uns beures al lloc del barri que tothom ens va recomanar: La Paca. Quintos a un euro i hummus passada la mitja nit. No es pot demanar més. O sí. Tornar-hi. Prompte. I que sigui a un lloc on hi càpiga tothom. I, si pot ser,  de peu dret. I ballar, i ballar i ballar.

Gràcies.

Comentaris

 1. Víctor

  Moltes gràcies a vosaltres per donar-nos un concert tant bo i que vam disfrutar.

  Després de dos anys sense escoltar-vos en directe (en el meu cas la última vegada va se al Grec pel concert del 10é aniversari) tenia moltes ganes i com sempre vau complir!

  Gran concert, grans amics!

 2. Gemma Avellan

  Jo vaig tindre la sort de veure-us, d’escoltar-vos, de conéixer-vos… a la Simbiosi d’Alzira i ho vaig passar taaaan bé… Al Musical, va ser una passada, sou grandíssims!!! I espere que hi torneu aviat. Muàààà!!!

 3. Andrea

  Moltes gràcies pel concert al Musical, m’ho vaig passar mooolt bé, no sabeu quant! 🙂 Tenia unes ganes boges de tornar-vos a escoltar en directe i ara tinc mono de concerts!
  A veure si veniu per Sabadell jajajaja

 4. Eva M. C

  Vinga, a vore si és veritat que torneu ben prompte! Va ser tot un luxe tornar-vos a veure després de dos anys, i això que al 2015 us vàrem vore tres vegades, dues seguides (a Múrcia i a la Sala Simbiosi). La tercera, a Cap Roig, va ser doblement especial, ja estava embarassada de Laia i ballava dins la panxa. Tinc moltíssimes ganes que siga una mica més gran i vinga amb nosaltres als vostres concerts.
  Sou molt grans, teniu la gran capacitat de fer-nos vibrar i passar-nos-ho molt bé, transmetent-nos la,vostra passió i bon rotllo.
  Per favoooor, repetiu concert a les nostres terres!!

 5. Neus

  Moltes gràcies per vindre. Un plaer de concert que vaig poder compartir amb la meua filla, la meua neboda i el meu nebot. Ens agradaria que publicareu les partitures per a piano d’algunes de les vostres cançons com Els ocells, la casa en venda, lousiana… Vos esperem prompte!!!!

 6. L'Almudena de Múrcia

  La verdad es que los valencianos -( y las 2 murcianas) teníamos muchas ganas d veros. Aquel teatro (peculiar jejeje) bullía y costó menos de lo que yo esperaba que la gente se levantara y lo diera todo. Estuvo genial excepto en la parte en la que casi muero de un ataque de tos por el humo ese. jejejeje. Ojalá volváis pronto por allí o por aquí 😉 donde sea y como sea. Allí estaré si el trabajo me lo me permite. :*

Deixa un comentari