Amics,
que maco tocar amb llum. Llum de dia, volem dir.
Poder veure les cares de la gent durant tot el concert és una cosa que no ens acostuma a passar. Dissabte vam poder gaudir de la gent durant pràcticament noranta minuts. L’horari va anar en detriment de l’espectacularitat pel que fa a la part luminotècnica però va ser perfecte per poder veure com, des de les últimes, files també hi ha gent que canta les cançons noves i velles, per veure cares d’emoció, de complicitat, somriures i moments de bogeria. Una barreja molt maca de gent coneguda (seguidors que veniu a molts concerts) i gent que descobríem per primer cop. Pel públic, els concerts gratuïts són perfectes per comprovar si aquell grup que escoltes a casa dóna la talla en directe o no. Per nosaltres és una manera de constatar que la música sempre arriba més lluny d’on tu creus. A Cornellà de Llobregat vam donar per inaugurat (ara sí, en un concert “oficial”) l’estiu. Pròxima parada “oficial”, Canet Rock.

Aquí us deixem amb una sèrie de fotos que ens han fet arribar al Laia Estebaranz (les dues primeres) i la María Solano (la resta). Gràcies a les dues!

img_4324

img_4153

captura-de-pantalla-2017-06-21-a-las-13-00-44

captura-de-pantalla-2017-06-21-a-las-13-00-26

captura-de-pantalla-2017-06-21-a-las-12-59-31

 

captura-de-pantalla-2017-06-21-a-las-13-03-05

 

Comentaris

  1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

    Que xules les fotos! M’hagués encantat ser-hi… però no passa res! Sé que trobaré un munt de concerts més per gaudir de vosaltres!

  2. Beth

    I tant que doneu la talla!! Va estar genial!! Es veia que us ho passàveu pipa i això traspassa a baix. Ens ho feu passar de conya! L’únic “però” és que ens feia gràcia felicitar-vos després del concert i no vau sortir, ens vam quedar una mica així…

Deixa un comentari