Amics,
hi ha concerts, hi ha festivals i hi ha el Canet Rock.
Dissabte aterrarem per tercera vegada al Pla d’en Sala per explicar a 25.000 persones qui som i què fem, per cantar les cançons, per explicar les històries que ens han portat fins aquí, per fer unes ballaruques, per repassar els hits i per comprovar com sonen les noves cantades a milers de veus, per sentir-vos. És una oportunitat fantàstica per tocar davant de gent que potser no ha vingut per tu, per intentar convèncer i, una any més, no la pensem desaprofitar.

Una cosa que us interessarà als que no vingueu. Aquest dissabte és un concert per a tothom0 Sí, sí. Fixeu-vos si ho és, que a través del Twitter d’Estrella Damm podreu veure la nostra actuació des de casa vostra ben escarxofadets al sofà. Crispetes, gelats, el que volgueu. 23:00. No hi falteu.

Demà ja anem al pla d’en Sala a fer les proves de so. Quan puges per primer cop a l’escenari és un moment molt especial perquè veus tot allò buit i sembla imposible que 24 hores es pugui omplir fins a la bandera. Però passa. I ja fa quatre anys seguits que la gent de la organització ho aconsegueix. Des d’aquí la nostra felicitació cap a les Sunmusic i el nostre agraïment per haver comptat un any més amb nosaltres.

Que sigui dissabte!

Els_Amics_De_Les_Arts_Canetrock_2015_Benrat_Almirall-27

Els_Amics_De_Les_Arts_Canetrock_2015_Benrat_Almirall-16

Els_Amics_De_Les_Arts_Canetrock_2015_Benrat_Almirall-20

Els_Amics_De_Les_Arts_Canetrock_2015_Benrat_Almirall-35

Al final hem posat aquesta foto d’en Pol perquè trobem que ha quedat guapo i amb un toc surenyo per la camisa i tal que contribueix a fer el post més agradable.

Apunta’t a la newsletter