captura-de-pantalla-2017-06-11-a-las-10-02-06

Bon dia amics, aquest matí, després de l’aventura de Madrid (ben aviat la súpercrònica) serem uns quants a Girona, a la riba de l’Onyar per celebrar en família la Setmana de la Natura. Una iniciativa xulíssima per fer-nos més conscients del nostre vincle amb la natura. Què carai! que sembla ens n’oblidem que en formem part. L’activitat es diu “Ulls sota l’aigua” i consisteix en mirar què hi ha al riu que no veiem i que fa una feina importantíssima. Ara a les 10 comença el mostreig del riu. Trobada darrera del GEIEG de Sant Ponç de Girona. Tota la info en aquest enllaç.

 

entre-vinyes

I a la tarda a les 6 presentem el cava LA TAULA PETITA al celler de les AUS de la bodega d’Alta Alella.

Els guanyadors de les xarxes socials (facebook i instagram) que heu guanyat les entrades dobles són:

Anna Costa

Laura Nadal

Gemma Sebastián

Xavier Marin

Fres Moné

Claudia Mercader

Nuria Vinyas

Sílvia Roig

Júlia Rubió

Adeta

 

Moltes felicitats a tots.

 

Apunta’t a la newsletter