Bon dia a tothom,
avui estem molt contents d’anunciar-vos que neix La Taula Petita. El cava macabeu 100% orgànic i sense sulfits elaborat a les bodegues d’Alta Alella. Ha estat un projecte de 2 anys, des del dia que ens vam enamorar de les valls d’Alella, de l’equip de la bodega AA i sobretot de la seva manera de fer vins ecològic.

https://www.youtube.com/watch?v=0C05bksiDlA

Sentim que hi ha una connexió natural entre les emocions que desperta la música i les sensacions que es comparteixen amb un vi a taula. La música d’Els Amics i el vi s’han trobat en aquest cava orgànic. A més a més, volíem viure l’experiència de fer vi, sense perdre’ns cap detall del procés durant aquests dos anys. Cada etapa, com si féssim una cançó plegats. Veient com anava canviant al llarg del temps fins avui, dia en què vosaltres ja el podeu provar. Desitgem que us agradi. Ha estat un projecte a 3 bandes. Els Amics de les Arts, Alta Alella i Wine is social que el distribueix. Un bon equip per acompanyar aquesta experiència músico-vinícola.

 

Més info aquí.

lataulapetita-cava

Apunta’t a la newsletter