Amics, encara estem paint la nit de dissabte vespre a les escales de la catedral de Girona. La nit va ser la combinació perfecta: vosaltres, la catedral, la ciutat, les quatre gotes de pluja i  l’energia desbordant que es concentrava en aquell racó de món. Tot combinava en una alquímia perfecta. Des d’aquí agraïr a les més de 800 persones que vau ser-hi i al festival #strenes per pensar en nosaltres.

Us deixem unes imatges que ha fet el nostre fotògraf Bernat Almirall per recordar aquell moment.

img_6085

Amb les capelines semblava un mosaic perfecte!

 

img_6176

Fi de festa.

 

img_6075

Que guapo que es veia tot des de l’escenari.

 

img_5921

Nosaltres us vèiem així des de d’alt.

 

img_6113

A vista d’ocell, aquella nit la catedral seria alguna cosa com aquesta.

 

img_5765

En Toni Llobert es va deixar anar amb el llums!

I recordeu. La caravana d’Els Amics continua. Ara venen les 3 nits al Barts de Barcelona: dijous, divendres i dissabte i per sort amb tot el peix venut. De nou gràcies nois! I després us animem a seguir-nos a Palma el 13 de maig, o el 3 de juny a València capital al Teatre El Musical o a Madrid el 9 de juny al Festival Ballentines a la Sala Arena. Vinga que això només ha fet que començar. L’Estrany poder s’escampa!

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter