Amics,
comencem la setmana del Festivalot amb el primer d’uns posts especials al bloc que durarà tota la setmana. Avui us parlarem de HITS, l’espectacle per nadons que s’estrenarà dissabte a l’Auditori de la Mercè i que des de fa mesos ja té les entrades exhaurides.

Us imagineu un espectacle on convisquin Bach i Bob Marley? Un concert on casin perfectament Billy Jean i Moonriver?
Els nens són detectors automàtics de HITS, tenen un sisè (o setè, o vuitè) sentit que fa que reaccionin quan senten una cançó destinada a ser un èxit. Les melodies i els ritmes que aconsegueixen encisar els més petits tenen sempre “allò”.
Misteris de la música a part, aquest dissabte estrenem aquest nou espectacle produït per Pistatxo i dirigit per el nostre Ferran Piqué. Ah! I comptem amb una sèrie de músics de luxe i amb una escenografia i una il·luminació que us faran entrar en un lloc màgic.

El cap de setmana passat va ser intens a nivell d’assajos. Dos dies a tope a l’Escola de Dansa de Celrà ens van permetre posar a prova totes les idees que teníem al cap. És un espectacle que s’ha de cuidar fins al mínim detall perquè els músics també han d’actuar, els tempos han de ser reposats i els elements escenogràfics han de tenir en compte que potser tindrem nadons pel mig de l’escenari a peu pla. Aquests dies estem duent a terme els últims passis, repassant els videos que hem anat gravant per recordar-nos de tot i polint les transicions d’una cançó a l’altra.

Esperem que dissabte quedi tot perfecte i que sortiu contents i xiulant algun dels HITS que us tenim a punt.

 

 

 

Apunta’t a la newsletter