Amics,
ho heu sentit bé: el Festivalot posa les urnes!
Abans de l’entrada als concerts que farem Els Amics de les Arts, el més petits rebran una butlleta on podran triar quines cançons voldran sentir. És un experiment que farem en aquesta edició i que, si té bona acollida, extrapolarem a altres grups en futures edicions. Aquesta és la papereta que hem preparat.

captura-de-pantalla-2017-05-24-a-les-13-23-08

Què triaran els nens? Voldran les noves o les de tota la vida? Estimats pares, mares, avis i tiets… avui manen ells. Tindrem un bon grapat de persones fent un recompte express dels vots cinc minuts abans de començar.  Esperem que us agradi la proposta. Això farà que el concert sigui més emocionant i divertit per tots. I de passada, ens permet picar l’ullet a la nostra realitat social, dient ben alt i clar que la única manera de decidir és a través de la democràcia.

 

Apunta’t a la newsletter