Amics. Ahir érem a Valls. Concert d’estrena. El Centre Cultural ple fins a dalt de bon rollo i d’expectació. Ens ho vam passar molt bé. Corriem amunt i avall de l’escenari (en Ferran i en Pol tenen un aparatet que els permet tocar sense fils i van molt sueltos). Enganxaàvem les cançons una darrera l’altre. Gaudiem dels nous arranjaments dels temes i sobretot revivíem les sensacions del directe. En fi, avui més. Serem a Igualada a la Sala. Hora 12h de nit. Concert a peu dret. Tot el poder! Ens hi veiem. que us deixem material visual perquè podeu veure coses que van passar aquests dies.

Ahir a Valls. (Foto: La nova escena)Ahir a Valls. (Foto: La nova escena)

Us deixem alguns vídeos i fotos que hem trobar a les xarxes:

https://www.instagram.com/p/BTKVAm3jQXD/?tagged=amicsvalls&hl=es

Divendres 21 d’abril – Arribada Valls

Dijous 20 d’abril. Un minut abans de sortir a l’escenari de Llinars.

Dijous 20 d’abril. Un hora abans de sortir a Llinars.

ARRIBEN LES SAMARRETES NOVES!

I demà per Sant Jordi estrenarem la web de les samarretes #organicsound, 100% organiques, fetes amb la gent d’organic sound de Mataró, i totalment personalitzables. Demà sortirem amb els 4 models de cada Amics de les Arts ha escollit. Ja veureu que podeu canviar tipografia, colors, talles etc. La idea és anar afegint frases a mesura que passen els mesos. Va veureu, serà un viatge plegats maco.

captura-de-pantalla-2017-04-22-a-las-12-06-12

Apunta’t a la newsletter