Bon dia a tothom! Ens acabem d’aixecar del concertàs d’ahir a la Sala! (en aquest vídeo us ensenyem l’arribada al concert!)

Desitjar-vos una feliç Diada de Sant Jordi plena de sol, de sentiment de poble i de cultura.

Nosaltres hocelebrem a la nostra particular manera que és treien aquesta línia nova de samarretes amb la gent d’OrganicSound. Són samarretes orgàniques, personalitzables, sostenibles i on un 3% de cada samarreta va a la Fundació Maresme que impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

Comencem el llançament amb el que anomenem la samarreta Un estrany poder i les Essencials, que són les 4 frases que hem escollit cadascun dels Amics de les Arts. Com veureu cada frase té 3 dissenys diferents que podeu escollir. Podreu triar disseny, talla i color.

De cares al proper mes anirem afegint noves frases. Tenim una frase escollida per cadascuna de les cançons de la discografia. No ens n’hem deixat cap! Comencem des de Catalonautes a l’Estrany poder. I mica en mica afegirem noves coses, com la idea de fer-te una samarreta amb el teu repertori ideal de concert etc.

És una nova aventura que comencem i que n’estem molt contents. Esperem que us agradi la proposta.

Feliç Diada de Sant Jordi!

 

Apunta’t a la newsletter