despiece-coche-f1

Amics, falten 17 dies pel primer concert d’Els Amics a Llinars del Vallès. Serà el 20 d’abril on presentarem l’espectacle en forma de prémière. A partir d’aquí comencen els directes d’Els Amics de les Arts. Nosaltres estem acabant els assajos amb en Pol i Ramon i anem revisitant els temes dels altres discos. És divertit perquè els estem retocant basant-nos amb l’experiència dels directes. Esperem que us agradin les sorpreses que us tenim preparades.

I què es això de la residència tècnica? Doncs és un stage per engrassar la màquina abans del primer concert. Ens tanquem en un teatre, atrinxerats, durant 5 dies. Provarem l’espectacle de llums, farem proves de so, muntarem l’escenografia i provarem diferents repertoris de directe per trobar el ritme ideal del concert. Canviarem coses, i les tornarem a canviar fins que estiguem convençuts que ens encaixa tot. I un cop tot apunt començarem la gira.

Aprofitem per dir-vos que ha sortit un concertàs a El Teatre El Musical de València el proper 3 de juny. Venda d’entrades a les taquilles del teatre: dimarts, dimecres, dijous i diumenge de 17:00h a 20:00h. Divendres i dissabte de 17:00h fins a començament de l’espectacle. I per E-mail a info@teatreelmusical.es i reserva telefónica 962 085 691.

premium

I un concert al Festival de Portaferrada amb Els Amics + Animal a Sant Feliu de Guíxols. Entrades aquí.

ainbow-cake

I res més, recordar-vos que per la prémière tenim encara en marxa el concurs del CARaoke d’Els Amics. Aneu-nos enviant les vostres propostes. Aviat farem un post amb tots els vídeos que hem rebut. Els guanyadors que escullin els seguidors podran assistir en primícia a la pre-estrena del nou disc. Vaaaa que ja ho tenim aquí.

 

 

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter