Imagineu una sala a rebentar amb més de 800 persones. Imagineu que és un dels primers concerts de la Gira i que la gent té moltes ganes de cantar. Imagineu que els Gener escalfen l’ambient d’una manera fantàstica. Imagineu que arriba el moment i sortim a l’escenari. Imagineu un remolí que s’emporta a tothom per davant. Són les cançons. Un cor de 800 veus cantant les noves, les velles, els clàssics, les recuperades amb aires diferents. Imagineu dues hores que passen com dos minuts. Com sempre, Igualada no falla. Un plaer descobrir amb vosaltres que les noves cançons també es disfruten dempeus. Ens veiem aviat!

Gràcies a la Laia Estebaranz per les fotografies.

img_2354

 

img_2359

img_2597
img_2326

img_2439

Senyores i senyors, ens veiem demà a Torrefarrera! El Festival Resona su espera. Tocarem a les 23:15. Abans ho faran els EnZel i després el Dj Monka.

 

Apunta’t a la newsletter