Amics,
com esteu?
Ja vam anunciar-ho l’altre dia per xarxes però creiem que la notícia mereix un post especial: la nova línia de samarretes és a punt d’arribar i és brutal.

fullsizerender-3

Highlights (o, dit planerament, coses importants):

  • Comencem una aventura amb la gent d’Organic Sound. A partir del dia de Sant Jordi, tindreu les noves samarretes a la venda via online i als nostres concerts.
  • Les samarretes són fetes de cotó orgànic. S’elaboren amb criteris màxims de sostenibilitat i carinyo. Ho notareu quan les tingueu entre les mans i us les acosteu a la galta. És un punt i a part.
  • Són personalitzables. Cada samarreta s’elaborarà sota comanda, evitant així despesa innecessària. Podreu triar fit (noi o noia), mida, color i disseny. D’entre els dissenys hi haurà una gamma Essencials (les nostres quatre que veieu a les fotos) però podreu anar més enllà i escollir frases de totes les cançons d’Els Amics de les Arts.

fullsizerender-4

  • Són solidàries. Una part dels beneficis es destinen a la Fundació Maresme, que treballen amb gent amb risc d’exclusió social.
  • Rebreu la comanda a casa amb un packaging de cartró molt guapo (ara mateix no tenim la foto, però imagineu un paquet de cartró molt guapo o mireu el vídeo de més a baix).
  • A partir del juny, la botiga anirà un pas més enllà i es podrà personalitzar fins a nivells estratosfèrics. Un exemple: heu pensat mai, quin seria el vostre repertori ideal de concert? Amb quina cançó començaria? Quins bisos? Ara podreu tenir una samarreta amb el vostre setlist ideal que serà única.

pref

Voleu saber-ne més?

Apunta’t a la newsletter