Amics,
quan el pol·len i els àcars comencen a fer estralls hi ha dues veritats indiscutibles:
1- Les farmacèutiques es forren venent antihistamínics.
2- L’estiu és cada cop més a prop.

Centrem-nos avui en la segona (queda pendent fer un post sobre les al·lèrgies). La primavera portarà els primers concerts però el gran gruix arribarà els mesos de juliol i agost. Com que la gent és molt previsora amb aquests temes, us fem un post amb les quatre coses que heu de saber dels grans concerts que tenim a l’agenda durant aquesta època. Ja ho veureu: tots són diferents. Només tenen una cosa en comú: nosaltres vindrem a tots.

Els_Amics_De_Les_Arts_Canetrock_2015_Benrat_Almirall-52

1 de Juliol – CANET ROCK
Festa major de Catalunya. És un festival tan gran que segur que toquen tots els grups que tens ganes de sentir i els que no. Encara s’han de fer públics els horaris però esperem tenir un slot (un horari) similar a les altres dues edicions que hem tocat.

captura-de-pantalla-2017-03-20-a-les-17-12-51

30 de JULIOL – Festival El Tintorera (La Daurada) Vilanova i la Geltrú.
Hem visitat unes quantes vegades La Daurada i sempre hi hem estat molt bé. La primera vegada va ser durant un Faraday Major, la segona va ser durant la gira anterior. Tanquem la trilogia aquest estiu amb aquesta colla de grups que veieu al cartell. Una festa assegurada al local de costa més ben parit del món.

_B8A4515

2 d’agost –  CapRoig
Un estiu sense Cap Roig no és un estiu. Encara amb el record del mític concert dels 10 anys, el 2 d’agost pujarem per quarta vegada un dels escenaris amb més glamur(t) de Catalunya. El somni d’una nit d’estiu (sempre queda bé posar això). Ull, si veniu el dia 1 en comptes del 2 hi trobareu en Melendi, no nosaltres.

11 d’agost – Concerts al Fòrum Romà d’Empúries
Dues preguntes. Sou els que aneu de concert només quan l’escenari té alguna cosa especial? Doncs en tenim un per vosaltres! Es pot fer un concert al costat del mar a mig agost amb pedres mil·lenàries envoltant públic i banda? Sí. Veniu al Fòrum Romà d’Empúries perquè aquella nit xalarem tots de valent.

16 d’agost – Porta Ferrada
Un altre festival amb aires de Festa Major. Creuarem l’equador de l’agost amb un concert on podeu decidir si voleu estar drets o asseguts. Sí, sí. A la platea no hi haurà cadires perquè pugueu ballar… Ballar amb els Amics? I tant. I amb Animal, que aquella nit també tocaran. Doble bolo pel preu d’un. No us el perdeu!

Salut!

Apunta’t a la newsletter