Amics,
quines bones sensacions ahir a l’entrevista-showcase de Los40Backstage. Gràcies als 100 amics que vau omplir la Sala Toresky. Era la primera vegada que tocàvem davant de públic i l’experiència va ser fantàstica. Pels que no hi éreu, el format era una mica peculiar: un concert purament acústic on els assistents ens anaven preguntant coses entre cançó i cançó. No va ser una presentació del nou disc però sí que vam aprofitar per treure’ns el susto amb 30 dies sense cap accident, Salvador i Apologia. També van haver-hi clàssics (Jean-Luc, Lousiana), perles (Reykjavík), rareses (Deja-Vu). Una mica de tot, ja veieu.

Aquests concerts normalment duren 45 min. Quan portàvem una hora i mitja vam decidir que ja n’hi havia prou però hauríem pogut estar-nos-hi dues hores més (teníem el cotxe al pàrquing i tampoc era plan!) L’ambient era molt distès, la gent tenia ganes de preguntar coses, vam riure… No es pot demanar més. Va ser una primera presa de contacte genial. Demanem disculpes a tots els que us vau quedar a fora. La gent de Los40 ens va dir que hauríem pogut fer quatre passis amb les sol·licituds que hi va haver per venir. Segur que hi haurà una altra ocasió on trobar-nos a curta distància.

(Foto: Marta Escolà)

Apunta’t a la newsletter