Amics,
és molt difícil definir aquesta última setmana. La setmana. Divendres passat sortia el nostre nou disc Un Estrany Poder i us podem assegurar que el subidón (falta una paraula en català per dir subidón… potser pujadot?) encara ens dura. Hem llegit tots els vostres comentaris a les xarxes i al bloc. Sabíem que teníem una cosa potent entre les mans però no ens pensàvem que el desembarcament ens acabaria sobrepassant. Per tant, infinites gràcies a tots per la rebuda que heu fet a les noves cançons. Hem recorregut mitja Catalunya signant discos i hem aprofitat per preguntar quines eren les vostres preferides. La sorpresa ha estat fantàstica perquè totes han sortit mencionades. Això ens fa molt feliços ja que vol dir que tothom ha trobat la seva cançó. Com ens ho farem ara? La nostra idea era tocar màxim set o vuit cançons del nou disc als concerts i anar-les rotant però ja veiem que això acabarà sent impossible.

Potser alguns ja us n’heu adonat. El mateix dia de la publicació del disc vam llançar uns videos fantàstics en 360º. Us n’adjuntem uns quants aquí sota, la resta els podeu trobar al canal AmicsdelesartsVevo. Són els àudios del disc sobreposats en les imatges d’un assaig que vam fer al SAT de Sant Andreu fa unes setmanes. Si els mireu amb el mòbil podeu xafardejar i apuntar allà on us agradi més.

Aprofitem per anunciar novetats importants a l’agenda!

Hem afegit els concerts de CANET ROCK, FÒRUM ROMÀ D’EMPÚRIES i FESTIVALOT (vigileu que aquest últim ja quasi ha volat!) A més, Llinars ja ha penjat el Sold-Out i el Tercer (i últim Barts) està a punt de fer-ho. Feu un cop d’ull a la llista!

(Foto: Periódico)

Apunta’t a la newsletter