Amics,
3
Tres Barts a rebentar. SOLD OUT. Gràcies a tots els que heu comprat una entrada per la presentació d’Un Estrany Poder a Barcelona el 4, el 5 i el 6 de maig. Poder fer tres dies en un mateix espai és fantàstic i amb els temps que corren no és gens fàcil. Sabem que alguns de vosaltres vindreu de molt lluny per veure un d’aquests concerts i també sabem que alguns veniu més d’un dia. No patiu: totes les nits seran especials i totes seran una mica diferents.

image2-1

2
Aquesta setmana el disc ha entrat directament a la llista dels discos més venuts a l’estat espanyol, concretament al número 2. Gràcies a tots els que vau comprar el disc durant la primera setmana. En una època on cada cop costa més i més (i més) vendre discos, ho heu tornat a fer. Estem molt agraïts.

image1-1

1
One more time a Barcelona. La pròxima cita a la nostra ciutat serà passat l’estiu. Si voleu, ens podem veure el 30 de setembre al Teatre Tívoli. Les entrades s’han posat a la venda aquest matí! Aquí teniu el link!

Post-Data:
Portem uns dies amunt i avall que no us ho podeu ni imaginar. Ahir vam estar als Premis Enderrock actuant en directe per tancar la gala, però el més fort és que veníem de tres dies seguits de promo intensa a Madrid. Ràdios, televisions, diaris, revistes… Explicant a tanta gent com sigui possible qui som i què fem. Dilluns Sant Tornem-hi, ara ja amb la vista posada a la preparació exclusiva de la gira. Atenció perquè queden tres dies perquè publiquem els guanyadors del sorteig que podran assistir a l’assaig general previ als primers concerts.

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter