Amics,
avui hem posat una foto així en plan “Ei, que ens fan una foto” per il·lustrar un post superfarcit de notícies fresques. Som-hi!

1- Avui serem a l’Antiga Fàbrica Damm per presentar el número de febrer de la revsita Enderrock. Com ja sabeu, aquest mes apareixem a la portada en motiu de la públicació d’aquí a poc més de dues setmanes d’Un estrany poder. Pujarem a l’escenari per contestar totes les preguntes que tingueu sobre l’arribada d’aquestes dotze noves cançons. Xup-xup sense espòilers. Encara sou a temps d’apuntar-vos, aquí.

portadaedr

2- Per fi tenim el link d’entrades pel concert inaugural de gira a Valls! Visiteu la secció concerts.

andrea-motis-25-01-17

3- Us agrada Louisiana o els camps de cotó? Sí? Doncs tenim bones notícies. L’Andrea Motis n’ha fet una versió preciosa en el seu disc de debut, Emotional Dance. Si us plau, cliqueu al link d’Spotify i escolteu-la perquè hi descobrireu un univers de nous matisos. Gràcies Andrea, Joan Chamorro i Joan Travé per aquesta meravella.

captura-de-pantalla-2017-02-08-a-les-10-59-20

4- Les Coses va entrar fort divendres passat. A Twitter hem fet una enquesta entre El seu gran hit i Les Coses i estem molt contents que el resultat sigui 51% – 49%. Esperem que les deu que queden per descobrir també us agradin. Per si no els heu vist, aquí teniu els dos clips. Al final, hi ha una sorpreseta.

Apunta’t a la newsletter