Amics,
encetem la setmana gran. Tota l’espera és a punt d’arribar a la fi. Divendres (quasi tres anys després de la publicació de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure), arriba el nou disc Un estrany poder. Fa dies que no tenim ungles. Comptem els minuts que falten perquè pugueu tenir-lo a les mans.

Per fer una mica més amena l’espera, hi ha diversos remeis que a nosaltres ens estan funcionant. Proposem:

– Que us poseu El Seu Gran Hit i Les Coses fins que sapigueu cantar-les síl·làbicament al revés. Per exemple, la primera estrofa d’El Seu Gran Hit seria La tralle no tenclen però llae mafortrans dintgau, llantba, entri. I així anar fent.
– Que intenteu cantar V. sense ensopegar en cap moment.
– Que reescriviu Carnaval sense fer servir la A. (a lo Perec)
– Que busqueu totes les referències intertextuals del Bed & Breakfast cap aquí i feu un conte on apareguin.

Tot això us anirà de perles per no pensar en la lentitud del temps aquests dies però el millor remei sense cap dubte (i més si sou de les terres de Lleida) seria:

– Que reservéssiu la vostra entrada pel Festival Re-Sona de Torrefarrera. Sí, sí! Acaben de sortir avui i aquí teniu el link! 

Res més per avui… Demà hi haurà més teca… Més de la que us penseu, volem dir.

Salut!

Comentaris

 1. Almudena

  Muy bonito,no? Al principio nos dais remedios para calmar la ansiedad y acabais diciendo que mañana pasaran muchas cosas,más de las que esperamos?. Así es imposible,ya os lo digo. Ansiolíticos en vena necesito ya!?
  Bromas aparte,estoy deseando tener el disco entre mis manos y muchas más ganas aun de poder veros! A ver si entre las novedades de mañana hay algo compatible con “ser fan de Els Amics y vivir en Murcia”??

 2. Marian

  Jaja, sempre feu igual, la mel als llavis però… hasta aquí puedo leer. Així q ha esperar-se a demà.
  En qualselvol cas ja és dimarts, ara ja falta menys

 3. Joana

  Sou uns cracks, ja formeu part de la meva familia (els meus pares i la meva germana us envien records) i quines ganes de concerts tenim a les Terres de Lleida!!! Anims i endavant!!!

Deixa un comentari