Aquest és en Greg Calbi, l’home que ha fet el master del nostre disc.

És difícil explicar què és un Màster. Un Màster no és allò que has de fer després de la carrera. Un Màster és l’últim procés pel qual passen les cançons abans d’entrar a fàbrica. Li envies el disc acabat a un senyor que se l’escolta amb carinyo i atenció, pensa una estona, connecta unes màquines molt cares que fan llumets de colors, torna a escoltar una estona, pensa una mica, pensa una mica més, s’aixeca, va a la màquina de cafè, torna a l’estudi, toca uns botons, dos, tres… i al cap d’uns dies t’arriba un correu amb un link, tu cliques i tatxan! El teu disc llest per entrar a fàbrica. I en què havia canviat? Doncs és difícil d’explicar. És el mateix però diferent, a vegades més brillant, amb més volum, més homogeni…

El que és molt fàcil d’explicar és qui és l’home que ha fet el màster del nostre nou disc.

note_to_greg_from_john_lennon

En Greg Calbi és un Master del Mastering. És l’home que escolta els discos abans que ningú, l’home amb l’orella més fina i entrenada del planeta, l’home en qui van confiar i hi confien artistes com Bob Dylan i John Lennon. Aquest últim li va enviar una carta amb indicacions sobre el master que està penjada a la xarxa. “I trust your ear” li diu. I nosaltres ens hem afegit així a la llista espectacular de grups que han confiat en les seves orelles. Al Young Americans d’en David Bowie, al Born to run d’en Bruce Springsteen, al Graceland d’en Paul Simon; o de grups més actuals com Tame Impala, Bon Iver, Interpol, The National… ara s’hi afegeix Un estrany poder de Els Amics de les Arts. Contentíssims, afortunats i emocionats ens sentim d’haver pogut portar aquest disc a mans, a orelles, tan preuades com les d’en Greg Calbi. I amb unes ganes boges que sigui divendres i que pugui arribar a les vostres.

Va que només falten dos dies!

Apunta’t a la newsletter