Amics,
la cursa cap al dia 24F té els dies comptats. Dinou dies i Un estrany poder veurà la llum. Per fer l’espera més amena, avui us presentem una cançó que es diu Les Coses. Tres minuts i quaranta-cinc segons per explicar una història d’amor a través d’un personatge que ha après a estimar veient-les venir. No tot serà maco sempre. Per tant, és bàsic gaudir de la ceguesa absoluta que ens proporcionen els primers dies d’una relació. Esperem que us agradi.

Els Amics de les Arts – Les Coses

LLETRA:
Sé que no hi ha dos sin tres i que tres sempre són massa. Sé que vols que ens vagi bé però sovint penses en l’altre. Les coses sempre volen el seu temps. Sé que, com diu el refrany, Déu ajuda els matiners. Tu i jo esmorzem a quarts de dotze perquè estigui pels demés. Les coses al principi sempre van súper bé.

Si poguéssim viure confinats en aquesta gran mentida i morir contents atrapats aquí.
Sé que no vull saber res més de tu. Ara ets tan perfecta, ara tot és pur.

Sé que un deia “No sé res” i tothom li deia mestre. Sé que jo ho sabia tot i ara espero a veure què contestes. Les coses, quan les dius tu, semblen tan evidents. Si poguéssim segrestar aquest riure absurd que ens fa tan lliures i follar per sempre amb aquest delit.

Sé que no vull saber res més de tu. Ara ets tan perfecta, ara tot és pur.

Sé que un es deia Art i que en Simon era l’artista. Sé que no sabré què fer si mai vols anar de solista. Les coses… Ai! Gaudim-les mentre encara puguem!

El videoclip està escrit i dirigit per en Joan Bosch i està protagonitzat per la Yarik Umanets i en Jordi Carol. Com ve sent habitual (i ja van sis videoclips), és una producció dels nostres amics d’Intricate Productions (Gràcies Pere, Sira, Feliu i família Crusafon en general). Des d’aquí volem agraïr l’esforç de tot l’equip que ha fet possible aquesta història d’amor vinatge i tennis jovenívol (o potser és al revés). Vestuari, fotografia, elèctrics, atrezzo… Va ser un rodatge molt exigent. Penseu que això està gravat fa dues setmanes al Club Natació Sant Andreu (Gràcies també per acollir-nos!) entre les 14:00 i les 03:00. Per sort, teníem uns actors tot terreny. La Yarik i en Jordi van aguantar com uns campions fins al final.

Què us ha semblat?

Recordeu que podeu tenir ara mateix aquesta cançó (i El seu gran hit també) si reserveu el disc a iTunes. Pels que preferiu el disc físic, també tingueu en compte que si el reserveu a l’FNAC en CD o en Vinyl+CD, rebreu unes fantàstiques postals exclusives.

I no deixeu de visitar la secció concerts! Cada cop s’emplena més això! Llinars del Vallès, Valls, Igualada, Barcelona (Últimes entrades), Palma… Ens veiem?

Apunta’t a la newsletter