Amics, avui dimarts comença la Gran Carrera cap al disc. La meta serà aquest divendres 24 de febrer quan veurà la llum #UnEstranyPoder.

Si ens voleu seguir avui serem a les 10:30 a El Món a RAC1 amb en Jordi Basté parlant del disc i fent un parell de temes nous en acústic. Ens encanta portar les cançons al format més petit, despullades. Estigueu atents que farem un Facebook live de l’entrevista perquè ningú es perdi res.

I al migdia a les 14:30h sortirem a TV3 al #TNMIGDIA amb un entrevista molt guapa que ens va fer el periodista l’IsmaMartin.

Cada dia us anirem passant full de ruta dels mitjans per on passarem a presentar el disc perquè no us perdeu detall.

I recordeu que divendres traca final a les 19:00h a FNAC Triangle de Barcelona (Pç. Catalunya) firmant discos i dissabte a l’Espai Gironès, a l’FNAC que acaben d’obrir nou de trinca d’allà. Hora per confirmar.

Va que això ja es posa en marxa!

La gran carrera

 

Apunta’t a la newsletter