Amics,
un post tan senzill com necessari.

Com bé sabeu tots demà dissabte al Palau Sant Jordi es fa un concert a favor dels refugiats. És una de les moltes accions que s’estan fent per mirar de fer pressió, per recaptar diners i en definitiva per solidaritat amb totes aquestes persones que han hagut d’abandonar casa seva jugant-se la vida, deixant enrere gent que estimen, les seves cases, feines, amics, família… amb un destí incert. El concert de demà i tota la campanya que han engegat “casa nostra, casa vostra” tenen com a objectiu cridar ben fort que #volemacollir a tots aquells que estan de camí i els que han arribat.

Els Amics, com a grup, demà no hi podrem ser. I segur que molts de vosaltres segur que tampoc i és per això que us convidem a entrar a la web de “casa nostra, casa vostra” i col·laborar. Col·laborar de la manera que volgueu: econòmicament, participant a la manifestació del dia 18 de febrer, comprant material de la campanya, signant el manifest, fent difusió de la campanya… tots aportant una mica sumem i deixem clar que Catalunya ha estat, és i serà sempre una terra d’acollida.

El més important és deixar clar que el poble, tots nosaltres, volem acollir, per sobre el que diguin els polítics que en teoria ens representen, #volemacollir i si fem soroll a les xarxes, sortim al carrer i insistim podem aconseguir-ho.

El nostre gra de sorra, com a grup, ha estat col·laborar amb la campanya junt amb Joan Manuel Serrat i molts altres artistes garvant la cançó Mediterráneo. Aquí us la deixem:

 

Apunta’t a la newsletter