Passades les contraccions de Braxton hicks arriben les contraccions de part. Les de veritat. Sí senyors, falta només un dia per la sortida del disc i nosaltres ja estem, podríem dir, dilatant. La cosa va en serio. Arriba el dia de parir el nou disc. I ja té nom, Un estrany poder. A nosaltres simplement ens queda respirar profundament, sentir el cos, esperar i deixar fer…que la naturalesa és sàvia. Aquell dia el coneixareu. Nosaltres l’hem gestat durant més de 9 mesos i demà divendres 24 de febrer veurà la llum.

Dit això us posem al dia del que passarà avui dijous i demà divendres:

Dijous: Ara a les 9:10h serem al Fricandó Matiner de Rac105 parlant del disc. Al llarg de la resta del dia ens trobarem amb mitjans escrits per comentar el disc i desvetllar els secrets que guarda.

I divendres, 24F, la cosa va de la següent manera.

-A les 9:00h serem a El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flashbac amb en Carles Pérez .

-A les 10:35 serem a casa de la Mònica Terribas a el Matí de Catalunya Radio. Parlarem del disc i tocarem 2 cançons en directe en rigorós acústic

A la tarda, a les 17:50h, passarem a veure en Clapés al Versió Rac1 on ens ha plantejat un repte. Un cara a cara amb el senyor Bohigues.

I a les 19:00h fins a les 21:00h serem a l’Fnac triangle de plaça Catalunya de Barcelona amb la tradicional firma de discos.

spring-1

Ja veieu, un divendres complet.

I dissabte a les 11:00h el matí a l’Espai Gironès de Salt segona firma de discos:

spring-2

Ganes de que arribi tot plegat!

 

Apunta’t a la newsletter