Amics,
cada dia queda menys per començar la nova gira. Com ja sabeu, l’inici oficial serà a Valls el dia 21 d’abril (Entrades a la venda el 6 de febrer!). Com a novetat, avui us anunciem que un dia abans oferirem un concert en un espai molt reduït. La Gira Ways in the Gavel (li diem així o no?) tindrà una preEstrena o una Premiere (“les coses a França sonen molt millor”) al petit i flamant Auditori que hi ha a Llinars del Vallès. Aquesta localitat acollirà el nostre stage de preparació previ a l’arrencada dels concerts oficials. Són uns dies súper necessaris per posar-ho tot en solfa (mai més ben dit). La posada en escena del disc és una història totalment diferent i ens és molt útil tenir una base d’operacions per treballar les llums, el so, l’escenografia. Des d’aquí volem donar les gràcies a Llinars del Vallès i a la gent de l’Auditori per ajudar-nos a poder arribar al primer bolo en les millors condicions. Podeu trobar les entrades a la secció concerts.

Avui també anunciem i celebrem que El Seu Gran Hit ja és a Youtube!

Merci a tots per la bona rebuda que esteu donant a tot plegat. Abans del 24F (evidentment) hi haurà alguna sorpreseta més. Recordeu que podeu prereservar el nou disc a iTunes, Google Play i a totes les botigues digitals.

Salut!

Apunta’t a la newsletter