Amics,
ha arribat el dia! Avui un súpermegapost ple de coses bones i maques.

1) Ja podeu veure el videoclip de El Seu Gran Hit” clickant aquí, el primer avançament del nostre nou disc, Un Estrany Poder. El disc sortirà el 24 de febrer però ja podeu començar a degustar-lo. Està sonant a les ràdios i el podeu trobar també a les plataformes digitals. Esperem que us agradi.

captura-de-pantalla-2017-01-20-a-las-13-38-25

El clip està escrit i dirigit per en Jorge M. Fontana amb fotografia (en 16mm) de Nilo Zimmerman. Com sempre, és una producció dels nostres amics d’Intricate Productions. Des d’aquí volem agrair el suport de totes les persones implicades en el rodatge. No posarem noms per no deixar-nos a ningú però a darrera d’aquest clip hi ha una feinada de por de moltíssima gent. Tècnics, art, vestuari, elèctrics… Als crèdits del final els trobareu a tots. Gràcies també a Estrella Damm i a la resta de col·laboradors. Permeteu-nos fer una menció als actors principals, en David i l’Anna perquè fan una feina espectacular i emplenen de vida tots i cadascun dels plans. També gràcies al fantàstic públic de l’escena de l’Antiga Fàbrica. Tots i cadascun dels que hi vau ser (sortiu més o menys) vau ajudar-nos en aquesta gran escena final. Merci per la paciència, pel somriure i per donar-ho tot. Era fantàstic veure-us les cares a cada pla que rodàvem. Tornar-vos a veure de públic ens va fer venir unes ganes tremendes de tornar a pujar a l’escenari. Això també és vostre.

2) Ja podeu trobar el disc en prereserva a iTunes. Si feu la comanda ARA!, podreu baixar-vos automàticament El Seu Gran Hit i, com per art de màgia, quan us desperteu el dia 24 de febrer, el disc us esperarà al vostre ordinador descarregat.

3) La gira segueix en marxa! Visiteu la secció CONCERTS perquè hi ha noves confirmacions a l’agenda de concerts. Un tercer concert al Barts (els dos primers ja tenen les ENTRADES EXHAURIDES), nou concert a Palma, les entrades de Valls sortiran el 6 de febrer… Això és un no-parar!

Gràcies a tots de nou per ser-hi!

Apunta’t a la newsletter