Amics,
ja som al 2017. Esperem que tots estigueu recuperats d’aquest primer tram de les vacances nadalenques i que els torrons, polvorons, panetones i neules no us estiguin passant factura. Us donem la benvinguda al nou any amb una imatge on hi surt una càmera apuntant cap a vosaltres. (Aquest home és en Sean, el pintor que treballava al hall de l’estudi de Glasgow, pels que us ho estigueu preguntant). I per què una càmera us hauria d’estar apuntant? Molt fàcil. Us volem anunciar que el pròxim dia 11 de gener, Els Amics de les Arts rodarem una escena del nou videoclip a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. I (aquí és on entreu vosaltres) necessitem un bon nombre d’extres que ens ajudin. Si voleu entrar en el sorteig, ho podeu fer repiulant aquest tuit. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Va, que ja ho tenim a tocar!
Salut!

Apunta’t a la newsletter