Amics,
com esteu? Quina setmana més intensa la que hem deixat enrere! Estrena del primer avançament, videoclips, rodatges, grans hits, entrevistes, fotografies. Això ja s’ha tornat a posar en marxa i el 24F és cada cop més a prop. Amb l’activitat frenètica d’aquests últims dies, no havíem tingut temps de comentar les novetats a l’agenda. A part de la introducció d’un tercer concert a la BARTS de Barcelona el dissabte 6 de maig (Ull! Que està anant com un tiro!), comentem tres noves dates a l’agenda. 

21 d’abril – Valls
Flamant estrena de la nova gira (encara som a temps de batejar-la… Què tal Gira Ways in the Gavel?) a la capital de l’Alt Camp. Aquell dia comença el viatge per presentar les 12 noves cançons arreu. Tot i ser el primer, les entrades encara no són a la venda. Estaran disponibles a partir del  6 de febrer. Atents!

22 d’abril – Igualada
L’endemà, visitarem Igualada (però mai… Què coi! Ni mai igualada, ni mai superada!). El concert tindrà lloc a la sala La Sala (trobar un nom senzill sempre hauria de ser considerat una virtut). Les entrades ja són a la venda però no hi ha enllaç per comprar-les online. Es poden adquirir a les taquilles de La Sala o trucant al telèfon 93 806 89 70.

13 de maig – Palma
Que sí, que sí! Que ja podem dir que tornem a Mallorca! L’Auditòrium ens torna a acollir (3a vegada!) per presentar el nou disc. Tenim moltíssimes ganes de tornar i veure els amics que hem anat fent durant les nostres visites a s’illa. Aquí sí que hi ha link per les entrades. Les podeu trobar aquí.

Àpali! Ways in the gavel!

 

Apunta’t a la newsletter