Fa més de dos anys i mig de la publicació de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure. I ja fa més d’un any que vam fer l’últim concert al Teatre Municipal de Girona celebrant l’últim concert dels 10 anys. Un any i dos mesos de silenci. No sabem t’ha passat ràpid o no però per nosaltres ha estat un vist i no vist. Sota aquesta inactivitat aparent hem viscut mil-i-una coses que ens porten fins aquí, avui, amb tu. Tenim tantes coses per dir…

ELS TITULARS 

  • Publicarem el quart LP de la nostra carrera. Sortirà a principis de 2017 de la mà de Sony.
  • Hem tingut l’immens honor de treballar amb en Tony Doogan (Escòcia). Potser no el coneixeu pel nom. Ell ha estat el responsable de discos d’artistes com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne (Talking Heads), Super Furry Animals, Teenage Fanclub o Snow Patrol entre d’altres. En un altre post us explicarem en detall com el vam conèixer. S’ha encarregat de la producció, la gravació i les mescles.
  • Ben aviat, tenim previst publicar una espècie de diari de gravació amb les anècdotes que vam viure durant l’enregistrament. Durant tot el mes de juliol vam estar instal·lats als Estudis Ground de Cornellà del Terri, el mateix lloc on vam gravar el disc anterior.
  • Les noves cançons han comptat amb col·laboracions habituals com la d’en Pol Cruells i en Ramon Aragall (la nostra inseparable rereguarda). També van passar per l’estudi altres sospitosos habituals com en Josep Tutusaus (trombó) i en Jaume Peña (trompeta). Finalment, dir-vos hem comptat amb d’altres col·laboracions extraordinàries que desvetllarem més endavant.

 

  • Dit això, les entrades per alguns dels concerts de presentació es posaran a la venda avui, 23 de novembre, a les 10:00. Ara mateix us podem anunciar tres dates: a Girona el 30 d’abril de 2017 (Festival Strenes) i a Barcelona el 4 i 5 de maig de 2017 (Guitar BCN). Tot i ser ciutats que hem visitat en vàries ocasions, ens hem proposat buscar llocs nous on celebrar-hi els concerts. A Girona tocarem a les Escales de la Catedral i a Barcelona a la Sala Barts.

Ens feia gràcia explicar-vos ho amb video.

Som-hi, no?

Apunta’t a la newsletter