Amics, avui trenquem el nostre silenci per donar-vos una bona notícia:

El CD+DVD dels 10 anys sortirà a les botigues de música aquest proper DIVENDRES 4 de DESEMBRE. I pels que no pogueu esperar aquest DIVENDRES 27  de NOVEMBRE ja estarà disponible a les botigues online (itunes, googleplay, amazon etc).

Desitgem que us agradi. Alguns el vau poder aconseguir el dia del darrer concert de gira al Teatre Municipal de Girona a finals de setembre. Altre el vau trobar encartat amb el diari Ara. I ara, per fi,  arriba a totes les botigues de música.

I nosaltres seguim immersos en el nostre món particular de les cançons. Sí, us trobem molt a faltar però sabem que ara toca estar els quatre junts, pensant de què ens agradaria que parlessin els nous temes, parlant de quins acords hi queden millor (podem estar hores decidint si aquest acord o aquell altre), imaginant el so que volem que respiri el disc. I sempre amb vosaltres presents a la ment.

Salut i música,

Els Amics de les Arts.

 

Apunta’t a la newsletter