Vols passar un dia de bolo amb nosaltres i formar part de l’equip de producció?

Tranquils no us farem pencar, però si que podreu veure i viure el funcionament d’un concert d’Els Amics des de dins. Des de la recollida de l’equip al punt de trobada a Barcelona, al viatge amb furgoneta, a les proves de so, al sopar abans del concert i finalment a poder seguir el concert des de l’escenari amb tot l’equip de producció. Queden només 3 concerts i el proper de la plaça Major de Vic és un peix gros. Així que si vols apuntar-te a l’aventura només has de respondre a la pregunta:

De què vols parlar amb nosaltres a la furgoneta de Quadis‬ en el viatge d’anada?

Deixa la teva resposta als comentaris d’aquest post.
Aquest divendres 18 anunciarem el guanyador o guanyadora per venir al concert del dissabte 19 a Vic.

Gràcies per participar.

Apunta’t a la newsletter