IMG_20150911_083522

Des d’aquí us volem desitjar una feliç Diada 2015. Avui és una data sense precedents. Com ja sabeu sempre deixem els afers  polítics a un costat perquè considerem que els polítics són els que fan política. Però en dies com aquests “s’hi ha de ser” perquè són dies de transformació social. Són dies en què la gent s’ha posat al davant amb una veu alta i clara desitjant amb totes les seves forces tenir un País. Avui és el tret de sortida cap al 27S. La primera vegada que la societat catalana en democràcia rema junta per un objectiu comú: per Catalunya, per la nostra identitat i per la nostra cultura. Si podeu, avui anea la Meridiana a celebrar aquesta gran festa. I si podeu, el 27S expresseu la vostra opinió a les urnes. Estem vivint un moment històric increïble. L’esforç de molta i molta gent que ens ha precedit abans ens ha portat avui en aquest punt. Ara s’hi ha de ser. Un últim pas tots plegats.

Visca Catalunya.

Els Amics de les Arts.

Apunta’t a la newsletter