Amics,
a l’espera que poguem confirmar el lloc i l’hora del concert del 25 de setembre, us portem un post carregat de notícies. Som-hi que hi ha teca!

Captura de pantalla 2015-09-09 a les 9.46.47

1) Aquesta setmana hi ha dos concerts: Sant Celoni (10)  i Sant Joan de les Abadesses (12). Tots Sants! Pel primer dels concerts que tindrà lloc demà a la sempre acollidora ciutat de Sant Celoni (hi hem tocat les tres últimes gires!) comptarem amb unes convidades d’excepció. Recordeu les Painomi? Són el grup que va guanyar el concurs #AmicsVersions2 amb aquesta exquisida relectura de Ciència-Ficció.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=y1-AdM1reqw]
Estem molt contents que ens acompanyin. La seva actuació començarà a les 21:15h. No us la perdeu!

Captura de pantalla 2015-09-09 a les 9.45.46

2) Fa dies publicàvem un video on us animàvem a anar a La Merdiana l’11S tot i no nosaltres poder-hi assistir perquè teníem un concert al QFestival d’Alzira. Al suspendre’s el festival, tenim el dia lliure i des d’aquí podem dir que assistirem a la Merdiana. Us animem a inscriure-us! Ens veiem a Barcelona el dia 11!

3) Pel concert de dissabte a Sant Joan de les Abadesses (for the first time in Ripollès) tindrem com a companys d’escenari La Banda Puig i el DJ OGT. Venda d’entrades a www.santjoandelesabadesses.cat Comprant les anticipades estalvieu 5€.

Captura de pantalla 2015-09-09 a les 9.49.09

4) I… Last but not least… Habemus màster de CD-DVD 10 anys.

Captura de pantalla 2015-09-09 a les 9.55.53

Perdoneu la poca activitat al bloc aquests dies però portem tres setmanes non-stop treballant en tots els aspectes de la nova criatura. Vam enregistrar el concert del dia 6 d’agost a CapRoig i des de llavors no hem parat. Ja us podem dir que ha quedat fantàsticament bé… i que els que vingueu el dia 25 de setembre sereu els primers en poder-lo tenir a les mans.

Estem molt emocionats!

Apunta’t a la newsletter