Captura de pantalla 2015-09-01 a las 11.11.46

Sí senyors,

Aquest divendres tornar la nova temporada del cicle EnciSAT! amb un cartellàs. Us hem preparat una programació que no us deixarà gens indiferents. I comencem amb un plat fort. Carles Sanjosex, l’home de la Bisbal torna amb força per obrir el cicle. Aquest divendres obre la llauna a les 21:00h. Hem apostat per la mateixa polícica de preus del cicle de l’any passat amb les entrades a un preu molt competitiu de 12€. Així doncs us esperem al SAT! Teatre del barri de Sant Andreu de Barcelona.

Després d’en Carles el seguiran el divendres 2 d’octubre amb un clàssic de la música en català, el gran Tomeu Penya, el divendres 6 de novembre ens acompanyarà la força de la veu de l’Elena Gadel, el divendres 11 de desembre un duet espectacular, Pol Cruells i Ramon Aragall presentant els seus respectius nous discos. Pel 2016 el cicle ens portarà un concert familiar especial de Reis, el dimecres 6 de gener a les 19:30h. El divendres 5 de febrer tindrem la sensualitat de l’Anna Roig i l’ombra de ton chien. El divendres 4 de març tindrem l’alegria d’en Joan Rovira presentant un concert únic ple de  sorpreses i finalment el divendres 1 d’abril tanca el cicle la veu d’una bona amiga i gran cantant, la Judith Neddermann presentant el seu nou disc. Ja ho veieu, un cicle ple de novetats, nous discos i molt de talent.

Com ja sabeu, com a marca del cicle, després del concert tindreu un moment de proximitat per parlar amb els artistes. I per tots els que vingueu podreu endur-vos a casa una hamburguesa del nostre patrocinador Natrus de la Garrotxa i beure-us a la nostra salut un cervesa cortesia del nostre altre patrocinador Estrella Damm.

 Passeu-vos pels facebook del cicle i la web i mireu tot el que porta aquest any el cicle.

http://cicleencisat.cat/

Pd. Us passem el link de l’atrapalo amb descompte de l’entrada per aquest divendres.

Pd2: I us deixem l’entrevista que li ha fet el diari Ara a en Carles parlant de la seva carrera.

Sanjosex_diari ARA

Captura de pantalla 2015-09-01 a las 11.43.25

Apunta’t a la newsletter