1 notícia. El DVD ja el tenim a fàbrica i veurà la llum el proper divendres 25 de setembre sota el nostre segell Pistatxo Records. Tots els que vingueu al concert del Teatre Municipal de Girona al concert de fi de festa el podreu trobar a la botigueta d’Els Amics. I ATENCIÓ, en EXCLUSIVA el trobareu encartat amb el Diari Ara des del dissabte 26 i durant tota la setmana al preu de 16,95€. Recordeu és un CD + un DVD del directe del concert dels 10 anys que vam enregistrar al Festival de Cap Roig acompanyats de la Dream Big Band d’en Vicens Martin el passat 6 d’agost.

Per anar fent boca us deixem amb el Trailer del DVD. Esperem que us agradi el show que vam muntar.

2 notícia. La guanyadora del concurs Quadis per acompanyar-nos demà a la furgoneta per anar al concert del Mercat de Música de Vic, assistir a les proves de so, al sopar de després de proves i al backstage durant el bolo és la Júlia VR. Felicitats i moltíssimes gràcies a tots per participar i pels comentaris al bloc i al facebook proposant-nos temes de conversa per la furgo. N’hi de molt divertits. Si fos per nosaltres haguéssim muntat un autocar de gent però n’havia de guanyar un. Així que Júlia, posat en contacte amb nosaltres via email a info@pistatxo.cat o a amicsdelesarts@gmail.com. Ja saps que pots portar un acompanyat per aquesta aventura.

Captura de pantalla 2015-09-18 a las 13.29.31

3 notícia. Demà la Xarxa Tv passarà en directe per totes les televisions locals el concert d’Els Amics de les Arts al  Mercat de Vic (abans hi després podreu sentir als Obeses i després als Nyandú). Sí, ho heu sentit bé. Demà no podeu venir a Vic? Teniu tele? Teniu un sofà guapo?Doncs no patiu. Demà a les 9:45 sintonitzeu la vostra televisió local i podreu veure en rigurós directe el concert que farem a Vic. Reserveu-vos l’hora davant del televisor. Serà molt xulo.

Les teles que emetran el bolo són:

TAC 12Canal Taronja, Canal Blau TVEmpordà TVTV GironaLleida TVEl 9 TVCugat.catTV RipollèsCanal Terrassa TVCanal Terres de l’EbreEl Punt Avui TVOlot Televisió,VOTVVallès Visió i teleb.

Captura de pantalla 2015-09-18 a las 13.41.55

4 notícia. El concert de final de Gira està el 99,9%. Què vol dir això? Doncs que queden 6 entrades. Així que si t’animes a venir a veure la darrera nit de la gira d’Els Amics, tens 6 possibiltats.

-A platea queden dues butaques molt cuques juntes a la Fila 17. (love seats)

-A la llotja del 2on pis lateral esquerra en queda una. (per solters o amb parella però que està vivint a l’estranger un temps)

-A la llotja del 2n pis superior esquerra una altra. (per solters o per aquells que tenen parella però que aquesta ha aprofitat per fer una altra plan)

-A l’altre costat una de suelta a la llotja del 2n pis dret (per solters amb ganes que depassin coses aquella nit)

– I una entrada a l’anfiteatre. (pels que busquen l’aventura i ja veurem)

Salut!

Apunta’t a la newsletter