adeu
Amics,
ja ho tenim aquí. L’últim concert serà el 25 de setembre a les 21:00 al Teatre Municipal de Girona. Les entrades ja són a la venda aquí per tots aquells que volgueu/pogueu venir. Una nit especial per dir adéu a la gira Dinosaure + la Gira dels 10 Anys. Un any i quatre mesos de concerts molt intensos. Més de 80. I sempre heu sigut allà. Això és a punt d’acabar-se. Aquell dia també trobareu a la nostra botigueta en primícia el nou CD-DVD de l’espectacle Amics 10 Anys que vam gravar a l’agost al Festival de Cap Roig. La portada serà aquesta:

 

DVD_AMICS_PORTADA

 

Us proposem que vingueu a Girona aquella nit, que ballem una última vegada, que cantem les últimes cançons. Diguem-nos adéu-siau mirant-nos als ulls i comencem a trobar-nos a faltar aquella mateixa nit.

 

 

 

Apunta’t a la newsletter