Amics SAT Ibai 7

Nois, ara feia dies que no escrivíem al bloc. Després dels dos concerts dels Amics 10 anys amb tot el tinglado de la Dream Big Band hem parat uns dies per carrera les piles i de cares en dintre ja hem començat a fer el muntatge del DVD/CD dels 10 anys que vam enregistrar a Cap Roig amb la gent de Suport Film i us hem de dir que està quedant molt i molt xulo. Ben aviat us direm quan el tindrem llest per si voleu reviure la nit del nostre desè aniversari amb alta definició. Ens podreu veure fins i tot les pigues de la cara amb les càmeres que duien aquella gent. Però anem al gra.

La gira arriba a la seva “LA TRACA FINAL”. Tornem a la càrrega amb els darrers concerts del Dinosaure. Sí, ho heu sentit bé. La gira un moment o altre s’havia d’acabar i la nostra idea és acabar aquest proper mes de setembre per després recollir-nos i tornar-nos a entregar a les muses de la inspiració. Però marxarem amb uns concerts molt especials per acabar ben amunt i tancar a dalt de tot aquest any 2015 que ens ha portat bones notícies i felicitat pel grup. Preneu nota que el que queda d’agost i setembre venen carregats de música Amics.

Dijous 20 d’agost – Festa de l’Estany de Puigcerdà. Hora: 23:00h. Lloc: Plaça Santa Maria – GRATUÏT. Us deixem tot el programa de festes aquí per si aprofiteu per passar uns dies a la muntanya. 

puigcerdà

Dissabte 29 d’agost – Festival Acústica de Figueres – Hora: 01:00h de la matinada. Lloc: La Rambla de Figueres – GRATUÏT. Un plaer tornar a visitar aquest festival que ens va veure néixer com a grup. Us deixem amb l’entrevista que ens va fer en Lluís Gendrau al seu programa Sona9 de Catalunya Radio on parlava d’aquesta efemèrida. Escolteu l’audio aquí.

Captura de pantalla 2015-08-18 a las 16.41.01

Divendres 4 de setembre – Festa Major de Tortosa – La Cinta 2015 – Hora: Mitjanit. GRATUÏT. Tortosa sempre ens ha convidat en cada gira del grup i aquest any també. Serem a la Festa Major de la Cinta en aquesta recta final.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Dijous 10 de setembre- Teatre Ateneu Sant Celoni – Hora: 21:30h – Lloc: Ateneu de Sant Celoni.  Les entrades les podeu comprar els dies 24, 25 i 31 d’agost i dia 1 i 9 de setembre de 18 a 20 al hall de l’Escola de Música de Sant Celoni (pel carrer Sant Josep). El dia del concert una hora abans del bolo al hall del teatre Ateneu (pel carrer Germà Emilià) i les podeu també reservar trucant al telèfon 679124473. El preu de les entrades és de 20 euros . Preu especial pels socis: 10 euros. Aquella nit serà especial perquè ens acompanyaran les PAINOMI, el grup femení que va guanyar elConcurs Amics Versions II amb la seva versió de Ciència Ficció. Serà tot un luxe veure-les tocar abans del nostre concert.

1439006484789

Divendres 11 de setembre – QFestival d’Alzira. Serà la darrera oportunitat per veure Els Amics de les Arts al País Valencià aquest any. Si us voleu apuntar al Qfestival, hi ha un cartellàs que us espera. Entrades disponibles a www.qfestival.es a 15€ un dia de festi o bono de dos dies a 18/25 €. I a Alzira també les podeu trobar a Bar Amadeus. Carrer Pare Castells, 14, 46600 Alzira. Telf: 962 01 33 92. Cafeteria Dreams: Plaça Major i Zona Pubs. 46600 Alzira. Telf: 637 49 23 07 .Ca Boret: Carrer Alquenencia, 18, 46600 Alzira. Telf: 960 039 397

Imprimir

Dissabte 12 de setembre – Festa Major de Sant Joan de les Abadesses – Hora: Mitjanit. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports. Entrada anticipada: 15€ a la web www.santjoandelesabadesses.cat. La primera vegada que Els Amics visitem Sant Joan de les Abadesses i la farem grossa.

Captura de pantalla 2015-08-18 a las 16.18.27

19 de setembre – Mercat de Música Viva de Vic – Hora: 21:45. Lloc: Plaça Major. GRATUÏT. Aquesta plaça té molta història musical del país a les seves espatlles i aquest any dels 10 anys nosaltres hi serem. Hi ha ganes.

vic

 

Dimecres 23 de setembre – Festes de la Mercè de Barcelona 2015 – Escenari Mediterràniament – Platja de Bogatell. GRATUÏT. Nois serà un concertàs davant del mar a les mítiques festes de la Mercè. Encara guardem al nostre record el pas per la Festa Major del 2010 a l’escenari Damm i teniem ganes de repetir. Així que si voleu viure probablement un dels darrers concerts d’aquesta gira serem a la platja de Bogatell acompanyats de la nostra secció  de vents. Aquell vespre també hi actuaran Joan Dausà, Oques Grasses i Els Catarres. Gratuït.

Cartell-Mercè-2015

 

Agafeu-vos fort que la traca final de la gira ja és aquí! Salut i Amics.

 

Apunta’t a la newsletter