Captura de pantalla 2015-08-25 a les 11.36.20

Foto: Gael Pi Guillem


Amics,

bolo d’alçada dissabte passat a Puigcerdà. Una plaça plena de gom a gom va començar a dir adéu a la gira. Som a la traca final i això es comença a notar quan hi ha gent que se t’acosta i diu: “Bé, crec que aquest ja és l’últim que veuré…”. Però això va així, un dia o un altre s’ha d’acabar. El millor que podem fer mentre duri és gaudir-ho tots plegats com ho vam fer.

Això de tocar amb una mica de fred en ple agost va ser bastant divertit. Nosaltres, tot valents, vam pensar que amb una samarreteta en faríem prou i ja ens veus una hora abans del concert anant a comprar camises de màniga llarga pels carrers de Puigcerdà. Maco, Puigcerdà eh? Costa una mica d’arribar-hi perquè la van anar a construir bastant lluny però un cop hi ets dius: “Mira”. L’estany, les muntanyes al fons, les vistes, les pastisseries… Bé, bé.

Com que era el primer bolo a la Cerdanya, un del nostre equip (no direm qui) va cometre el gran error de passar per la… Collada de TosesVa arribar bastant xarbotat i amb ganes de treure tot el que havia ingerit els últims vint-i-cinc anys. Perquè això no us passi en futurs concerts que Els Amics poguem fer per aquelles terres beyond the wall us presentem el…

TUTORIAL ANTICOLLADA

TOSES

1- Passat Ribes de Freser feu com si volguessiu agafar la Collada i aneu tirant  per la N-260.
2- Veureu un lloc que es diu Cruells (Menjar i Dormir). Us podeu parar a fer una foto i enviar-la al nostre baixista.
3- Arribareu a Planoles. Seguiu per la N-260.
4- Atenció perquè passat Planoles hi ha un trencant a mà esquerra bastant punyetero que no te l’esperes. Us l’hem marcat amb núcsia (negre + fúcsia) perquè no hi hagi confusió. Agafeu-lo.
5- Sou a la carretera GIV-4016 que sí, també té curves, però és Disneylandia comparat amb la Collada.

Nota pels més atrevits: Podeu agafar la GIV-4015 i descobrir quins secrets amaguen l’Albert i l’Eulàlia.

Salut a tots!

 

Apunta’t a la newsletter