foto presentació natrus yours

Amics,
abans de que tothom marxi de vacances ens quedava una cosa important per fer. Un calurós dimecres de juliol ens va servir per presentar-vos la pròxima temporada del Cicle enciSAT! Després de l’èxit de la primera edició, a partir del setembre els concerts al SAT tornaran amb energies renovades. Per aquest periode 2015-2016 hem preparat un cartell molt heterogeni que que ajudarà a descentralitzar l’oferta musical de Barcelona.

DSC_0014_opt

Per demostrar que el nostre barri (Sant Andreu) no està tan lluny , vam organitzar una roda de premsa en un autobús en marxa que va portar artistes i periodistes del centre fins a la porta del SAT. Si voleu saber com va anar mireu aquí les cròniques del Diari Ara i de l’Andreuenc.

enciSAT 2015 2016

Com podeu veure hi ha música perquè tothom del barri pugui venir un dia o un altre. Rebrem Sanjosex en un concert molt especial a la recta final de la presentació del seu disc Festival. Tindrem un clàssic de clàssics, Tomeu Penya. Ens deixarem seduir per la delicada veu d’Elena Gadel. Viurem la presentació dels nous discos d’en Ramon Aragall i en Pol Cruells (els nostres músics de directe faran de frontmans!). Viurem una tarda màgica per reis amb un artista encara per descobrir. Gaudirem de l’espectacle músico-teatral que han teixit la gent d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien al voltant del seu disc “Un pas i neu i un pas”. Coneixerem el sorprenent i enèrgic Joan Rovira. Serem testimonis de la presentació oficial del 2n disc de la Judit Nedderman.

Volem donar les gràcies a Estrella Damm i Natrus, que han seguit apostant pel projecte i ens han ajudat a fer-lo realitat. I també, com a nou patrocinador, donem la benvinguda al Restaurant Yours!

I res més, dir-vos que les entrades ja són a la venda. Veureu que aquest any hem posat tots els concerts en divendres ja que molts ens havieu demanat.

Salut i música!

 

Apunta’t a la newsletter